Container transport

Ontdek onze mogelijkheden met betrekking tot container transport

B & S Transport B.V. is dè specialist op het gebied van containertransport. Dagelijks vervoeren wij goederen vanuit de belangrijke havens van Rotterdam en Antwerpen. Wij zijn vertrouwd met nationaal en internationaal transport en hebben een rijddekking door heel Nederland, België en Ruhrgebied. Met ons vakkundige personeel, zowel op kantoor als op de weg, zorgen wij dat uw lading veilig en zonder schade op uw eindbestemming terecht komt.

Onze moderne uitrusting speelt hierin een belangrijke rol. B & S Transport beschikt over diverse combi chassis en 20’ft tot 45’ft containers. Voor ieder type lading zijn wij uw betrouwbare partner. 

Ook volgen wij de wagens doormiddel van een gps systeem waardoor wij heel efficiënt kunnen plannen. Doordat de wagens zijn uitgevoerd met een boordcomputer incl.. scanner hebben wij al na laden/lossen direct alle documenten in ons bezit waardoor u ook uw klant direct kunt infomeren met alle bijbehorende informatie welke de klant ten alle tijden graag wilt ontvangen.

Naast het transport ook geen zorgen hebben over de opslag? Wij verzorgen de warehousing en alles wat daarbij komt kijken. Vraag met één klik een Offerte op maat aan en u ontvangt binnen enkele uren alle benodigde informatie.

Daf-met-Tanks1

Waarmee mogen we voor u onze vrachtwagen vullen?

B & S Transport B.V. is een jong bedrijf maar met veel ervaring in de (container) transport. door deze ervaring werden wij door diverse bedrijven benaderd om te kijken of wij zelf niet wat konden opstarten. Na grondig marktonderzoek is gebleken dat er ontzettend veel vraag was naar wielen .