Op en Overslag

Wij verzorgen de warehousing en alles wat daarbij komt kijken

Wij zijn vertrouwd

Ons pand in Klundert heeft een opslag van c.a 1200 m2 met 2 volwaardige loading docks met beweegbare brug die volledig afgescheiden is van de loods. 

in en om het pand zijn 24 uurs camera’s aanwezig waardoor wij extra beveiliging hebben tegen inbraak ook is het pand voorzien van een alarm systeem welke word gemeld direct aan de meldkamer. ook voor de grotere lading kunt u bij ons terecht wij beschikken ook over een buiten terrein van c.a 1300 m2 welke afzonderlijk te bereiken is ook deze zijn voorzien van diverse camera’s.

Al onze mogelijkheden met betrekking tot warehousing

Natuurlijk hoeven wij u niet te vertellen dat het importeren en exporteren van goederen niet ophoudt bij het transport. Daarna volgen er nog meerdere stappen die doorlopen moeten worden voor uw producten bij uw klanten kunnen worden afgeleverd.

Om dit vlekkeloos te laten verlopen bieden wij het gehele traject: van Transport tot tijdelijke opslag en van labelen tot de vervoersdocumenten. Daarmee weet u zeker dat uw goederen op tijd worden afgeleverd en houdt u tijd over voor het vinden van nieuwe klanten.

action-business-cargo-2449454.jpg

Al onze mogelijkheden met betrekking tot warehousing

Warehousing gaat bij ons veel verder dan alleen het op- en overslaan van uw handelswaar. Kort gezegd zorgen we ervoor dat het gehele logistieke traject vlot verloopt zonder dat u er ook maar enige moeite voor hoeft te doen.