Wij verzorgen de warehousing en alles wat daarbij komt kijken

Over ons

B & S Transport B.V. is een jong bedrijf maar met veel ervaring in de (container) transport. door deze ervaring werden wij door diverse bedrijven benaderd om te kijken of wij zelf niet wat konden opstarten. Na grondig marktonderzoek is gebleken dat er ontzettend veel vraag was naar wielen . Wij hebben daarop ons plan getrokken en de stoute schoenen aangedaan om B & S transport B.V. op te zetten.

B & S Transport B.V heeft inmiddels 12 trekkende eenheden en wij richten ons voornamelijk op de Benelux, Ruhrgebied en Frankrijk. Hierin zijn wij zeker van onze zaak om de klanten te bieden wat de klant eist.

Doordat wij nieuw materieel hebben kunnen wij onze kosten laag houden en weten wij zeker dat wij weinig te maken zullen hebben met uitval van materieel. Ook hebben wij hoog ingezet op klantvriendelijkheid en het versnellen van de diverse documentatie.

Opslagruimte

Wij hebben eigen opslagruimte voor het beheer van uw handelswaar

Voorraadbeheer

Ook kunnen we het complete voorraadbeheer van u overnemen

Vervoeren

Wij kunnen uw producten vervoeren naar iedere denkbare locatie

Aanspreekpunt

Profiteer van een efficiënte werkwijze met een vast aanspreekpunt

Waarmee mogen we voor u onze vrachtwagen vullen?

Doordat wij op een ideale plek zitten buiten de randstad kunnen wij voor u binnen een uur in het Antwerpse staan en zo ook in Rotterdam dit is voor uw eigen klant die de lading komt laden/ lossen ideaal doordat deze niet oneindig file hoeft te rijden wat dus weer tijd scheelt voor uw klant en tegenwoordig tijd is serieus geld.

Al onze mogelijkheden met betrekking tot warehousing

Onze wagens zijn uitgerust door middel van een boordcomputer met gps track en tracé systeem het voordeel hiervan is dat wij de wagens live kunnen volgen en wij dus de klant tijdig kunnen inlichten over eventuele vertragingen door enig oponthoud op diverse wegen, verder hebben wij in de wagens een scanner geïnstalleerd zodat na laden/lossen onze chauffeurs alle documenten inscannen en wij deze direct in ons systeem hebben. Dit is voor efficiëntie een heel groot voordeel omdat de klant zodra wij de documentatie hebben u ze ook heeft. Wij hebben gemerkt dat hier veel belangstelling voor is juist omdat vaak de chauffeur meerdere dagen van huis zijn en dus ook niet dan in de gelegenheid zijn om de documenten op onze planning afdeling te krijgen.

Onze warehousing diensten:

Warehousing gaat bij ons veel verder dan alleen het op- en overslaan van uw handelswaar. Kort gezegd zorgen we ervoor dat het gehele logistieke traject vlot verloopt zonder dat u er ook maar enige moeite voor hoeft te doen.